Complete Samenvatting Anatomie & Fysiologie HBO Verpleegkunde - €28,49   In winkelwagen

Bundel

Complete Samenvatting Anatomie & Fysiologie HBO Verpleegkunde

In deze bundel zitten alle hoofdstukken (niet H3 en H11) van het boek Fysiologie & Anatomie van Jüngen dat gebruikt wordt bij HBO Verpleegkunde. Uiteraard zijn de samenvattingen ook geschikt voor andere medische opleidingen!

10 items

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 1: Cellen en Weefsels

(3)
€3,49

3x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 2: Circulatie

(3)
€4,49

4x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 2 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en C.A. Bastiaansen. Het boek is specifiek voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 4: Ademhaling

(2)
€2,99

2x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 4 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over de longen en het verdere ademhalingsstelsel. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 5: Nieren

(3)
€2,99

2x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 5 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over deze organen. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 6: Zenuwstelsel

(3)
€4,99

1x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 6 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over o.a. de hersenen, ruggenmerg en limbisch systeem. Zo kun je nog beter leren voor je tentame...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 7: Hormonen

(1)
€2,99

Samenvatting van hoofdstuk 7 uit het boek Fysiologie en Anatomie van Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over de hormonen, hypofyse en schildklier. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 8: Zintuigen

(2)
€2,99

1x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 8 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over de zintuigen. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 9: Huid en Thermoregulatie

(1)
€3,49

Samenvatting van hoofdstuk 9 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over de huid. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 10: Voedsel en Spijsvertering

(4)
€3,99

4x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 10 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over o.a. de slokdarm, maag, darmen en betrokken enzymen. Zo kun je nog beter leren voor je ten...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie & Anatomie Hoofdstuk 12: Voortplanting en hoofdstuk 13: Erfelijkheid

(4)
€3,49

3x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 12 en 13 uit het boek Fysiologie en Anatomie van IJ. Jüngen en is bedoeld voor HBO-V studenten. De samenvatting bevat een aantal leerdoelen die helpen bij het leren van het hoofdstuk over voortplanting en de erfelijkheid. Zo kun je nog beter leren voor je tentamen!

Bekijk voorbeeld
Anne37

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

√  	Verzekerd van kwaliteit door reviews

√ Verzekerd van kwaliteit door reviews

Stuvia-kopers hebben meer dan 450.000 samenvattingen beoordeeld. Zo weet je zeker dat je de beste documenten koopt!

Snel en makkelijk kopen

Snel en makkelijk kopen

Je betaalt supersnel en eenmalig met iDeal, Bancontact of creditcard voor de samenvatting. Zonder lidmaatschap.

Focus op de essentie

Focus op de essentie

Samenvattingen worden geschreven voor en door anderen. Daarom zijn de samenvattingen altijd betrouwbaar en actueel. Zo kom je snel tot de kern!

€35,90   28,49  11x  verkocht
  • (0)
  Kopen