Samenvatting IGW volledige stof (deeltentamen 1, 2, 3) - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting IGW volledige stof (deeltentamen 1, 2, 3)

Dit is een samenvatting van alle hoofdstukken en hoorcolleges die voor IGW nodig zijn.

3 items

Samenvatting IGW deeltentamen 2 (boek en hoorcollege)

(0)
€4,49

Dit is een samenvatting van de stof dat bij deeltentamen 2 hoort. Uit het boek approaches to pyschology zijn h.4 t/m h.6 samengevat en het bijbehorende college is ook toegevoegd.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting IGW deeltentamen 1 (boek hoorcollege)

(0)
€4,49

Deze samenvatting bevat hoofdstuk 1 t/m 3 uit het boek approaches to psychology van Glassman en Hadad en het bijbehorende hoorcollege.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting IGW deeltentamen 3 (boek, hoorcolleges, vco's)

(0)
€4,49

Dit is een samenvatting van alle stof voor deeltentamen 3. H. 7 t/m H.10 zijn samengevat en de bijbehorende hoorcollege aantekeningen zijn toegevoegd (6x) en ook de vco's die bij de hoorcollegs horen zitten er bij met antwoorden.

Bekijk voorbeeld
LikaBrinkman

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€12,49   10,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen