Mediamarketing: Introductie Samenvatting H1 t/m 8.2 - €3,49   In winkelwagen

Bundel

Mediamarketing: Introductie Samenvatting H1 t/m 8.2

Een zelfgeschreven samenvatting uit het boek over Mediamarketing: Introductie.

2 items

Mediamarketing: Introductie - Samenvatting H1 t/m 8.2

(0)
€4,49

1x verkocht

Een samenvatting van het vak Mediamarketing: Introductie uit jaar 1 van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. De samenvatting is gemaakt door elk leerdoel te beantwoorden in volgorde van de hoofdstukken. Mediamarketing: In de module Mediamarketing: introductie leren we je de beginselen ...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Mediamarketing: Introductie - Aantekeningen Hoorcollege 1

(0)
€2,99

Aantekeningen van Hoorcollege 1 het vak Mediamarketing: Introductie uit jaar 1 van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Mediamarketing: ​In de module Mediamarketing: introductie leren we je de beginselen van marketing. De basis van marketing gaat vooral over de wensen en behoeften van...

Bekijk voorbeeld
milamochl

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,99   3,49
  • (0)
  Toevoegen