Bewustzijnsfilosofie theorie en oefenmateriaal - €4,99   In winkelwagen

Bundel

Bewustzijnsfilosofie theorie en oefenmateriaal

Bewustzijnsfilosofie theorie (hoorcolleges) en begrippenlijst (tevens oefenmateriaal door de definities te verwijderen en zelf te typen). Met deze twee documenten heb ik zelf een 9,0 gehaald.

2 items

Samenvatting: Bewustzijnsfilosofie - alle begrippen in volgorde

(0)
€3,49

Alle begrippen in chronologische volgorde van Bewustzijnsfilosofie. Tevens oefenmateriaal door de antwoorden op de begrippen te verwijderen om vervolgens het antwoord zelf te geven.

Bekijk voorbeeld

Hoorcolleges Bewustzijnsfilosofie

(2)
€6,49

1x verkocht

Hoorcolleges Bewustzijnsfilosofie. Ik heb zelf een 9,0 gehaald met deze hoorcollege samenvatting.

Bekijk voorbeeld
LizzyScheltus

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   4,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen