volledige samenvatting van het vak recht en onderneming - €7,99   In winkelwagen

Bundel

volledige samenvatting van het vak recht en onderneming

dit is een samenvatting van de eerste twee boeken (boeken zelf volledig gelezen dus zeker volledig) en een samenvatting van economisch recht (nieuwste versie van het recht dus niet verouderd) in de samenvatting staan ook de bijhorende nummers vanuit het boekje met wetteksten

2 items

Samenvatting: recht en onderneming

(1)
€6,49

Dit is een volledige samenvatting van inleiding tot het recht (2 eerste boeken die behandeld zijn)

Bekijk voorbeeld

economisch recht volledige samenvatting

(2)
€3,99

Dit is een volledige samenvatting van het deel economisch recht (niet de twee eerste boeken) Het is de versie met alle aanpassingen van dit jaar dus niet verouderd

Bekijk voorbeeld
jitskelenaerts

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,48   7,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen