Publieke managers en leiderschap Van Wart + Artikelen - €9,99   In winkelwagen

Bundel

Publieke managers en leiderschap Van Wart + Artikelen

Dit is het boek van Van Wart (de hoofdstukken die leerstof zijn) en de opgegeven artikelen van het vak Publieke Managers en Leiderschap, jaar 2018-2019, voor de EUR.

2 items

Samenvatting van Wart H1-10 15 van Publieke managers en leiderschap

(1)
€6,99

2x verkocht

Deze uitgebreide samenvatting van Van Wart maakt het lange en moeilijke boek overzichtelijk. De theorieën worden zowel uitgelegd in woorden als toegelicht in het conceptuele model dat van Wart zelf gebruikt weergegeven, maar in betere taal. De hoofdstukken die worden samengevat zijn allemaal de lee...

Bekijk voorbeeld

Summary: Artikelen van Publieke managers en leiderschap

(2)
€4,99

5x verkocht

Dit zijn de artikelen van de 2 werkcolleges van het van Publieke Managers en Leiderschap uit het jaar 2018-2019. De samenvattingen zijn kort, overzichtelijk, en de conceptuele modellen worden uitgelegd. Deze samenvatting is in het engels. (let op, soms is de eerste alinea van de samenvatting een abs...

Bekijk voorbeeld
studentwerkthard

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,98   9,99  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen