Gedrag in de klas - €4,49   In winkelwagen

Bundel

Gedrag in de klas

Een bundel voor het vak Gedrag in de klas, gegeven in jaar 3 van de Academische Pabo. Het omvat de boeken: Pedagogische adviezen voor speciale kinderen, de sociale ontwikkeling van het schoolkind, pesten op school en handboek diagnostiek in de leerlingbegeleding: kind en context. Het boek Observeren in psychologie en pedagogiek ontbreekt.

4 items

Samenvatting: Handboek diagnostiek in de leerlingbegeleiding: Kind en context

(4)
€3,99

10x verkocht

Samenvatting van een deel van het boek handboek diagnostiek in de leerlingbegeleiding: Kind en context van Verschueren en Koomen (2016). Alleen de hoofstukken 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 12 17 & 18 zijn samengevat. Voor het vak diagnostiek en interventie verwijs ik je naar mijn bundel hiervan.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Pesten op school

(1)
€3,49

4x verkocht

Dit is mijn samenvatting voor het boek Pesten op school, geschreven door van der Meulen en Reijntjes. Het bevat de hoofdstukken 1, 4, 5, 7 & 8. Voor een samenvatting van het vak Gedrag in de klas verwijs ik je naar mijn bundel: Gedrag in de klas.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: De sociale ontwikkeling van het schoolkind

(0)
€3,49

1x verkocht

Dit is mijn samenvatting van het boek de sociale ontwikkeling van het schoolkind, geschreven door Jan van der Ploeg. Het gevat de hoofdstukken 1, 6, 7, 8 en 10 t/m 12. Voor het vak Gedrag in de klas verwijs ik je naar mijn bundel: Gedrag in de klas.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Pedagogische adviezen voor speciale kinderen

(0)
€3,49

3x verkocht

Dit is mijn samenvatting van het boek Pedagogische adviezen voor speciale kinderen van Trix van Lieshout. Het bevat de volgende hoofdstukken: 4, 5, 7, 9, 10 & 11. Voor het vak Gedrag in de klas verwijs ik je naar mijn bundel: Gedrag in de klas.

Bekijk voorbeeld
Wellie340

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€14,46   4,49  15x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen