pva + samenvatting pva - €5,99   In winkelwagen

Bundel

pva + samenvatting pva

eerst een pva moeten opstellen, begeleidende docent heeft deze goedgekeurd, daarna samenvatting moeten schrijven, omdat de docenten niet op één lijn lagen eerst afgekeurd, tweede keer wel een go gekregen, met feedback (zie kantlijn in doc.) bijgewerkte versie van de samenvatting is te vinden in mijn onderzoeksverslag (ook op mijn account)

2 items

complete plan van aanpak (niet beoordeeld)

(0)
€4,99

complete plan van aanpak

Bekijk voorbeeld

samenvatting beoordeeld met een GO (2e kans)

(0)
€4,99

ik heb voor mijn onderzoek een plan van aanpak moeten schrijven, daar heb ik feedback op gekregen van mijn begeleidende docent (al verwerkt in het plan van aanpak) daarna heb ik een samenvatting van het plan van aanpak moeten schrijven, deze werd beoordeeld door mijn begeleidende docent en de beoord...

Bekijk voorbeeld
MelissaHu

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   5,99  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen