Samenvatting pathologie en anatomie van de bovenste extremiteit (thema 3: eureka) - €10,44   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting pathologie en anatomie van de bovenste extremiteit (thema 3: eureka)

Een bundel van de pathologie en anatomie van de bovenste extremitiet volgens de PTT's en de addendum verwerkingsopdrachten van thema 3. Een voorbereiding van 2 van de 3 onderwerpen voor HOK 3, leerjaar 1 voor Thim hogeschool in Nieuwegein!

2 items

Pathologie Addendum en Samenvatting thema 3 (THIM)

(1)
€5,44

1x verkocht

Een samenvatting van de pathologie van thema 3 van THIM hogeschool. Met zowel de verwerkingsvragen van Addendum als de samenvattingen van de PPT's.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Anatomie van de bovenste extremiteit (thema 3: eureka)

(2)
€6,44

3x verkocht

Een uitgebreide uitwerking van de anatomie van de bovenste extremiteit van thema 3: eureka. Volgens de bronnen van het digitale platform als van de Prometheus. Een duidelijk overzicht van osteologie, artrologie, myologie, innervatie en vascularisatie

Bekijk voorbeeld
nicoleblok

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,39   10,44  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen