Samenvattingen leerjaar 2 - €12,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen leerjaar 2

Met behulp van deze samenvattingen heb ik beide periodes in een keer gehaald. Daarbij had ik mijn propedeuse met cum laude behaald. In het 2e leerjaar heb je 2 kennistoetsen.

2 items

Samenvatting: OWE 6 Voorkomen is beter dan genezen

(5)
€7,49

12x verkocht

Met behulp van deze samenvatting had ik mijn tentamen de eerste keer gehaald. Daarbij heb ik mijn propedeuse met cum laude behaald. En ik maak al mijn samenvatting aan de hand van de doelen van de lessen. Let op; Rijping eicel & zaadcel is te uitgebreid, dit hoef je niet zo precies te kennen voor de...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: OWE 8 Indiceren van zorg

(2)
€7,49

8x verkocht

Deze samenvatting is gemaakt m.b.v. de doelen per les. Alle vakken van owe 8 staan erin verwerkt. Daarbij had ik mijn propedeuse met cum laude behaald.

Bekijk voorbeeld
celinepiene1

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€14,49   12,99  6x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen