Samenvatting Economics of Innovation totaal - €8,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting Economics of Innovation totaal

aantekeningen en artikelen, alles wat je nodig hebt voor de toets!

2 items

Samenvatting alle artikelen Economics of Innovation supplementary

(0)
€5,99

Alle artikels zijn hier samengevat. Ook is de supplementary materials hier aan toegevoegd (vandaar het hoge aantal pagina's, dus niet schrikken). Met deze samenvatting hoef je de artikels niet meer te lezen en heb je alle informatie die je nodig hebt!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Economics of Innovation

(1)
€3,99

1x verkocht

Dit zijn uitgewerkte aantekeningen van alle hoorcolleges van Economics of Innovation. Dit kan je aanhouden als richtlijn van het vak en al het belangrijkste staat hier in. Voor alle artikelen> zie mijn andere document, waarin alle artikelen zijn samengevat. Dit document kan je als samenvatting be...

Bekijk voorbeeld
mao

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,49   8,49
  • (0)
  Toevoegen