Inleiding bestuursrecht hoor- en werkcolleges - €7,49   In winkelwagen

Bundel

Inleiding bestuursrecht hoor- en werkcolleges

Dit is alle informatie die je nodig hebt voor het tentamen van inleiding bestuursrecht. Het zijn de 9 hoorcolleges met aanvullende informatie en ook de 9 werkcolleges.

2 items

Inleiding bestuursrecht werkcolleges 1 t/m 9

(0)
€4,99

2x verkocht

Dit zijn alle antwoorden van de 9 werkcolleges van inleiding bestuursrecht uitgewerkt met hier en daar extra tips om een vraag beter te kunnen beantwoorden of welke vragen tentamenvragen zijn.

Bekijk voorbeeld

Inleiding bestuursrecht hoorcolleges 1 t/m 9

(0)
€4,99

2x verkocht

Dit zijn de aantekeningen van de hoorcolleges 1 t/m 9 van Inleiding Bestuursrecht gegeven aan de universiteit van Tilburg.

Bekijk voorbeeld
AnnevanDrimmelen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   7,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen