Statistiek II: Bewijzen en voorbeeldexamen - €8,48   In winkelwagen

Bundel

Statistiek II: Bewijzen en voorbeeldexamen

Deze bundel bevat alle bewijzen + oplossingen van het voorbeeldexamen voor het vak Statistiek II, gegeven aan de VUB door professor Verbeke. Bewijzen met tussenstappen. Academiejaar 2018-2019.

2 items

Statistiek II: Voorbeeldvragen met oplossingen

(1)
€3,99

1x verkocht

Dit document bevat de voorbeeldvragen (op Canvas geplaatst) met oplossingen voor het vak Statistiek II, gegeven door professor Verbeke aan de VUB in de tweede bachelor Handelsingenieur en TEW.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Statistiek II: Alle bewijzen

(2)
€5,99

3x verkocht

Dit document bevat alle bewijzen voor het vak Statistiek II, gegeven door professor Verbeke aan de VUB in het tweede jaar Handelsingenieur en TEW. Alle tussenstappen zijn gegeven, met extra uitleg indien nodig. Dit zijn bewijzen uit de hoofdstukken 1, 2, 3, 4 en 5. Vanaf hoofdstuk 6 zijn er geen bew...

Bekijk voorbeeld
kaatlambrechts

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   8,48  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen