Problemen van Bewegingsstelsel - €7,49   In winkelwagen

Bundel

Problemen van Bewegingsstelsel

Dit zijn de samenvattingen (1 samenvatting per vak) die horen bij het blok beweging (Ugent, 1e master). Het bestaat vooral uit tabellen met pathologieën, waarbij overeenkomsten zijn aangeduid met kleurtjes.

3 items

Samenvatting: Reumatologie

(0)
€3,49

1x verkocht

Dit is een samenvatting van het deel Reumatologie uit het blok 'problemen van het bewegingsstelsel' uit 1e master Geneeskunde (Ugent). De pathologie staat samengevat in tabellen. Vaak worden er verschillende pathologieën naast elkaar gezet om de vergelijking te kunnen maken. Overeenkomsten staan aa...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Orthopedie

(0)
€3,49

2x verkocht

Dit is een samenvatting van de pathologie die besproken wordt in het deel orthopedie van het blok "problemen van het bewegingsstelsel". Het bevat het deel van prof. Victor zijn lessen, aangevuld met het ebook.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Fysiotherapie

(0)
€3,49

1x verkocht

Dit is een samenvatting van het deel Fysiotherapie uit het blok 'problemen van het bewegingsstelsel' uit 1e master geneeskunde. Het bestaat uit samenvattende tabellen. Enkel hoofdstuk 1: inleiding, zit hier niet in verwerkt.

Bekijk voorbeeld
paulinedc

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,47   7,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen