Bundel Persoonlijkheid & Gezondheid - €7,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel Persoonlijkheid & Gezondheid

Hoorcollege aantekeningen en een samenvatting voor het tentamen van het vak Persoonlijkheid en Gezondheid. Succes met leren!

2 items

Samenvatting Persoonlijkheid en Gezondheid

(0)
€4,99

1x verkocht

Dit is een samenvatting van de stof van het tentamen van "Persoonlijkheid en Gezondheid" uit het boek "Introduction to Personality - Toward an Integrative Science of the Person" van Mischel, Shoda, en Ayduk (8e editie). In deze samenvatting zijn hoofdstukken 1 tot en met 18 samengevat.

Bekijk voorbeeld

Hoorcollege Aantekeningen Persoonlijkheid en Gezondheid

(0)
€3,99

7x verkocht

Aantekeningen van hoorcollege 1 tot en met 12 van het vak "Persoonlijkheid en Gezondheid" voor het tentamen

Bekijk voorbeeld
melissa_vg

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,98   7,99
  • (0)
  Toevoegen