Bundel Perspectieven op Recht - €6,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel Perspectieven op Recht

Met deze twee samenvattingen (van alle colleges en van het verplichte boek) heb je alle informatie voor het tentamen. Ik heb er zelf een 10 mee gehaald. :)

2 items

Samenvatting hoor- en werkcolleges Perspectieven

(0)
€3,98

Een beknopte samenvatting met alle essentiële informatie uit de hoor- en werkcolleges, per week opgemaakt.

Bekijk voorbeeld

De Ware Toedracht: volledige samenvatting voor Perspectieven op Recht

(0)
€5,48

Samenvatting van De Ware Toedracht voor Perspectieven op Recht met alle nodige informatie op een bondige manier verwoord. Met deze samenvatting hoef je het boek niet meer te lezen!

Bekijk voorbeeld
Yara99

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,46   6,49
  • (0)
  Toevoegen