Voordeelbundel: BCA en Risicoverzekeringen + gastcolleges - €7,48   In winkelwagen

Bundel

Voordeelbundel: BCA en Risicoverzekeringen + gastcolleges

Bevat: - Samenvatting BCA en Risicoverzekeringen - Gastcollege Vergoedingsfondsen - Gastcollege Australian Tort Law Zie losse documenten voor informatie over de documenten

3 items

Gastcollege Vergoedingsfondsen

(0)
€2,99

Gastcollege Vergoedingsfondsen bij het vak Buitencontractueel Aansprakelijkheidsrecht

Bekijk voorbeeld

Samenvatting BCA & Risicoverzekeringen

(0)
€6,48

3x verkocht

Volledige, gestructureerde samenvatting van het vak "Buitencontractueel Aansprakelijkheidsrecht en Risicoverzekeringen" - 100% slaagkans - Alle lessen gevolgd, waardoor alle arresten erin verwerkt zijn - Besluit van de juridische draagwijdte bij ingewikkelde arresten - Duidelijk overzicht van de the...

Bekijk voorbeeld

Gastcollege Australian Tort Law

(0)
€2,99

Gastcollege Australian Tort Law bij het vak Buitencontractueel Aansprakelijkheidsrecht

Bekijk voorbeeld
camillederidder

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€12,46   7,48  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen