Organisatiegedrag - Projectmanagement en Bedrijfscommunicatie - €18,99   In winkelwagen

Bundel

Organisatiegedrag - Projectmanagement en Bedrijfscommunicatie

Drie module opdrachten voor het 1e jaar HBO Bachelor Bedrijfskunde. Afgerond met een 9, een 7 en een 7,5. Nu als bundel te koop! Feedback beoordelaar is aanwezig bij de opdrachten. Totaalprijs los € 28,50.

3 items

Projectmatig werken in de praktijk

(0)
€7,49

Module opdracht voor Projectmatig werken in de praktijk (Projectmanagement) Afgerond met een 7. Inclusief feedback beoordelaar. Feedback: - Inleiding: Prima Aanleiding: Duidelijk - Doel: Voldoende - Randvoorwaarden, Uitgangspunten en aannames: Voldoet - Relatie met andere projecten: Voldoet - Or...

Bekijk voorbeeld

Bedrijfscommunicatie voor de manager

(0)
€7,99

1x verkocht

Cijfer 7,5 incl feedback beoordelaar. Moduleopdracht bedrijfscommunicatie voor de manager. Feedback van beoordelaar is ook aanwezig.

Bekijk voorbeeld

Moduleopdracht Organisatiegedrag Cijfer 9 (incl. feedback beoordelaar)

(3)
€12,99

6x verkocht

Moduleopdracht Gedrag en cultuur in organisaties (organisatiegedrag) behaald met een 9. Feedback van beoordelaar is ook aanwezig.

Bekijk voorbeeld
nicohout

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€27,49   18,99
  • (0)
  Toevoegen