2.2 Statistiek II - €9,44   In winkelwagen

Bundel

2.2 Statistiek II

Deze bundel omvat een samenvatting van alle besproken stof in de werkgroepen én een overzicht van alle samenvattingen van de relevante hoofdstukken uit het boek van Moore, McCabe, en Craig. In de twee documenten zijn tevens handige figuren en tabellen uit online documenten en de collegeslides opgenomen.

2 items

2.2 Statistiek II - Samenvatting Werkgroepen

(3)
€7,44

4x verkocht

Deze samenvatting bevat alle informatie zoals besproken in de onderwijsgroepen van Statistiek II aan de hand van de praktijkopdrachten. De samenvatting verheldert belangrijke concepten, bespreekt materiaal uit het boek (MMC), en bevat handige figuren en tabellen uit de collegeslides. Een extra voord...

Bekijk voorbeeld

2.2 Statistiek II - Samenvatting Boek

(2)
€3,44

Dit document presenteert alle samenvatting uit het boek van Moore, McCabe, en Craig die relevant zijn voor het vak Statistiek II. Naast deze samenvattingen zijn tevens handige overzichten uit online documenten en de collegeslides opgenomen in dit document.

Bekijk voorbeeld
JimLoR

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,39   9,44  5x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen