BIAG 41 Mens en maatschappij - €10,49   In winkelwagen

Bundel

BIAG 41 Mens en maatschappij

Volledig overzicht van: alle lessen Mens en maatschappij horende bij de gegeven presentaties in de les + samenvatting van thema's met bijhorende concepten. Geslaagd in eerste zit.

2 items

BIAG41 Mens en maatschappij - Samenvatting

(0)
€6,49

Volledige samenvatting/schema van de te geziene en de te kennen thema-onderwerpen. Bij elk thema staat een lijst met concepten die men er op moet kunnen toepassen. Wanneer al deze punten gekend zijn, ben je goed voorbereid op het examen.

Bekijk voorbeeld

BIAG41 Mens en maatschappij - Colleges

(0)
€6,49

Lesnotities/Verdere uitleg horende bij de gegeven presentaties tijdens de colleges van het vak Mens en maatschappij.

Bekijk voorbeeld
brownie9000

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€12,49   10,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen