Beantwoordde open theorievragen (+bijvragen) en practicum nota's van cel en weefselleer I - €15,99   In winkelwagen

Bundel

Beantwoordde open theorievragen (+bijvragen) en practicum nota's van cel en weefselleer I

Deze bundel bevat een uitgebreide en duidelijke uitwerking van de open theorievragen + mogelijke bijvragen. Daarnaast bevat het zeer uitgebreide practicum nota's, deze zijn erg gemakkelijk om mee te leren. Zelf heb ik enkel met deze twee bestanden cel en weefselleer gehaald met een 15. Kortom dit is alles wat je nodig om te slagen!

2 items

Samenvatting: Uitwerking practica cel en weefselleer I (per preparaat algemene uitleg)

(0)
€7,99

Zeer uitgebreide samenvatting/uitwerking van de practica van algemene cel en weefselleer I. Dit bestand is zeer nuttig om te leren voor het praktisch examen, alles wat hier in staat is leerstof en meer dan voldoende om te slagen voor het praktisch examen. Zelf heb ik alleen geleerd aan de hand van m...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Beantwoording theorievragen cel en weefselleer I mogelijke bijvragen

(0)
€9,99

Alle open theorievragen van histologie en cytologie zijn in dit bestand zeer compleet en duidelijk beantwoord. Daarnaast zijn er per thema een aantal mogelijke bijvragen verder uitgelegd. Met alleen het leren van deze vragen (en natuurlijk het praktische onderdeel) heb ik een 15 gehaald.

Bekijk voorbeeld
celestehilhorst

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€17,98   15,99
  • (0)
  Toevoegen