Basiskennis natuur en aardrijkskunde - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Basiskennis natuur en aardrijkskunde

2 samenvattingen voor de basiskennis toetsen natuur en aardrijkskunde!

2 items

Samenvatting: Basiskennis Aardrijkskunde

(0)
€5,49

De samenvatting is gebaseerd op de inhoud van het boek Basiskennis aardrijkskunde. Alle begrippen die in het boek voorkomen zijn uitgewerkt. Daarnaast zijn belangrijke kopjes extra toegevoegd en beschreven. De hoofdstukken die in de samenvatting naar voren komen zijn: 2,3,4,5,6,7,8 en 9.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Basiskennis natuur en techniek

(0)
€5,49

12x verkocht

De samenvatting is gemaakt op basis van het boek Basiskennis natuur en techniek. Ik zit in het laatste jaar van de Pabo en moet deze kennisbasis toets nog halen. Ik heb de samenvatting gemaakt over de volgende hoofdstukken: 2,3,4,5,6,7,8, 9 en 10.

Bekijk voorbeeld
maartjezweering

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,98   10,49
  • (0)
  Toevoegen