Economisch beleid - €15,49   In winkelwagen

Bundel

Economisch beleid

Deze bundel beslaagt een samenvatting, doordenkers en de opgeloste oefeningen van hoofdstuk 9 van economisch beleid.

3 items

Samenvatting: Economisch beleid

(0)
€6,49

Deze samenvatting is een combinatie van alle informatie gegeven tijdens de hoorcolleges EN extra informatie en verduidelijking uit het online handboek. Verder staat de samenvatting vol met mogelijke examenvragen die gegeven werden door de heer Benijts (en ook letterlijk op het examen komen). Ook de ...

Bekijk voorbeeld

Doordenkers economisch beleid

(1)
€6,49

2x verkocht

Doordenkers van alle thema's van Economisch Beleid van Mr. Tim Benijts. De antwoorden zijn reeds verbeterd door de prof.

Bekijk voorbeeld

Oefeningen H9 economisch beleid

(0)
€6,49

1x verkocht

Antwoorden op de vragen van de zelfstudie hoofdstuk 9. Deze vragen worden letterlijk op het examen gesteld. Ze zijn reeds verbeterd door Mr. Benijts zelf !

Bekijk voorbeeld
hwstudent2

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€19,47   15,49
  • (0)
  Toevoegen