Compleet pakket schrijfvaardigheid jaar 1 - €6,49   In winkelwagen

Bundel

Compleet pakket schrijfvaardigheid jaar 1

Op de Hogeschool Leiden volg je het vak schrijfvaardigheid. Dit vak wordt gegeven in de faculteit Management en Bedrijf (SJD, Rechten, CE, Communicatie). Gedurende dit vak moet je drie opdrachten inleveren; een achtergrondverhaal, een ingezonden brief en een blog. Dit pakket bevat alle drie de opdrachten.

3 items

Ingezonden brief: #SorryJohan

(0)
€3,99

Op de Hogeschool Leiden krijg je het vak schrijfvaardigheid. Dit geldt voor de gehele Management en Bedrijf faculteit. De eerste opdracht is een ingezonden brief over een actualiteit. Mijn ingezonden brief ging over de ophef #SorryJohan. Succes!

Bekijk voorbeeld

Achtergrondverhaal: Eerst maar eens genoeg slapen incl. bronnen

(1)
€3,99

2x verkocht

Op de Hogeschool Leiden krijg je in jaar 1 het vak schrijfvaardigheid. Dit geldt voor de gehele Management en Bedrijf faculteit. De laatste opdracht is het schrijven van een achtergrondverhaal. Mijn achtergrondverhaal gaat over slapen. Succes!

Bekijk voorbeeld

Blog: Wat te doen in Silifke?

(0)
€3,49

Op de Hogeschool Leiden volg je in jaar 1 het vak schrijfvaardigheid. Het is een faculteitbreedvak voor de faculteit Managment en Bedrijf. Je krijgt de opdracht om een blog te schrijven. Mijn blog ging over mijn vakantie in Turkije. Ik geef in mijn blog 5 tips over bezienswaardigheden in Silifke.

Bekijk voorbeeld
annabellxo

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,47   6,49
  • (0)
  Toevoegen