Samenvatting en alle aantekeningen BPR - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting en alle aantekeningen BPR

Bevat een samenvatting van alle literatuur uitgewerkt per week, aantekeningen van het hoorcollege en het werkcollege. Werkcolleges bevatten zowel beantwoorde vragen als algemene aantekeningen en stappenplannen.

3 items

Samenvatting: Hoorcolleges BPR

(0)
€3,49

Alle hoorcolleges van Burgerlijk procesrecht uit collegejaar 2018-2019

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Literatuur BPR

(0)
€6,49

1x verkocht

Samenvatting van alle verplichte literatuur voor het van burgerlijk procesrecht uit het boek hoofdlijnen van het Nederlands burgerlijk procesrecht. Het boek is opgedeeld in nummers. In de samenvatting wordt de verplichte stof per week aangegeven en de samenvatting is uitgewerkt per week in nummers. ...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Werkcolleges + aantekeningen BPR

(0)
€4,49

Alle werkcollegevragen uitwerkingen en per week losse aantekeningen uit het werkcollege. Bevat antwoorden, stappenplannen, algemene uitleg en tentamentips.

Bekijk voorbeeld
ngtilburguniversity

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€14,47   10,49
  • (0)
  Toevoegen