Samenvatting Bachelorjaar 2 Pedagogische Wetenschappen Erasmus Universiteit Rotterdam - €30,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting Bachelorjaar 2 Pedagogische Wetenschappen Erasmus Universiteit Rotterdam

Met deze bundel heb je 8 samenvattingen van alle problemen en alle colleges uit dit studiejaar. Ik heb dit jaar zelf met een 7.6 afgerond, dus de samenvattingen zijn compleet. Bovendien zijn alle samenvattingen aangepast op de bijeenkomsten met de tutor. De colleges staan er ook in, samen met de aantekeningen die ik gemaakt heb tijdens de colleges.

9 items

Samenvatting 2.1 Biologische determinanten (alle problemen ( bronnen en bijgewerkt aan owg) alle colleges)

(1)
€5,49

6x verkocht

Deze samenvatting is helemaal compleet. Ik heb met deze samenvatting hoger dan een 7 gehaald. Ook staan de bronnen erbij vermeld. De colleges zijn zowel de informatie als de sheets als de informatie die erbij verteld is.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting 2.2 Statistiek. Boeken van MMC en Passer alle colleges

(2)
€5,49

8x verkocht

MMC hoofdstuk 1 t/m 8 hoofdstuk 10 t/m 13 Passer hoofdstuk 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9 en 10 Field hoofdstuk 13 Alle colleges Ik heb met deze samenvatting een 9.0 gehaald.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting 2.3 Afstemming binnen opvoeding en onderwijs (bijgewerkt aan owg, tutor aanwijzing en helemaal compleet)

(0)
€5,49

5x verkocht

Deze samenvatting is helemaal compleet. Er staat bij elk probleem aangegeven welke bronnen er zijn gebruikt en wat precies uit welke bron komt. Ook zijn er handige en overzichtelijke tabellen gemaakt. Alleen het responsiecollege is verwerkt in de samenvatting, omdat de andere colleges niet erg kwali...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting 2.4 Geschiedenis van opvoeding en onderwijs (alle colleges + alle problemen, bijgewerkt aan bijeenkomst + bronnen)

(0)
€5,49

1x verkocht

Deze samenvatting is helemaal compleet voor dit blok. Ook alle colleges inclusief aantekeningen staan erin. Bovendien wordt er bij elk probleem aangegeven welke literatuur geraadpleegd is.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting 2.5 Deviantie en criminaliteit in de stad (alle colleges + alle problemen + bronnen)

(0)
€5,49

Met deze complete en duidelijke samenvatting heb ik hoger dan een 8 gehaald. Bij elk probleem staat er precies wat uit welke bron komt. Ook geef ik bij elk leerdoel een conclusie als antwoord op het leerdoel. Alle colleges staan er ook in, inclusief de aantekeningen ervan.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting 2.6 Gezinspedagogiek: Niet-traditionele gezinnen (alle colleges + alle problemen)

(0)
€5,49

In deze samenvatting staat precies aangegeven wat uit welke bron komt. Ook staan de colleges erin, inclusief aantekeningen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Handige overzichtstabel 2.7 van alle ontwikkelingsstoornissen

(0)
€2,99

Dit is een overzichtstabel van alle stoornissen die in blok 2.7 zijn behandeld

Bekijk voorbeeld

Samenvatting 2.7 Orthopedagogiek (alle colleges alle problemen)

(0)
€5,49

Samenvatting van alle colleges en alle problemen. De colleges zijn inclusief aantekeningen. Bovendien is er bij elk probleem aangegeven wat uit welke bron komt. De kennisclips zijn volledig overgenomen. Ik heb hier zelf hoger dan een 8 mee gehaald.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting 2.8 Onderwijswetenschappen (alle colleges + alle problemen + bronnen)

(0)
€5,49

In deze samenvatting staat bij elk probleem aangegeven welke bronnen zijn gebruikt en wat uit welke bron komt. Ook de colleges inclusief aantekeningen staan erin. Zelf heb ik met deze samenvatting hoger dan een 8 gehaald. Bovendien wordt er na elk leerdoel een duidelijke conclusie gegeven.

Bekijk voorbeeld
roxannederonde

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€46,91   30,49
  • (0)
  Toevoegen