Master Nyenrode - Totaalsamenvattingen mondeling EV, ADVA en BIV - €35,49   In winkelwagen

Bundel

Master Nyenrode - Totaalsamenvattingen mondeling EV, ADVA en BIV

Totaalsamenvattingen voor de drie hoofdvakken met betrekking tot het eerste jaar Master Accountancy op Nyenrode Business Universiteit: - Externe Verslaggeving; - Advanced Auditing; - BIV - IB Totaalprijs van de losse samenvattingen bedraagt ca € 50. Koop nu met korting! Succes met de voorbereidingen en het behalen van de tentamens.

3 items

Samenvatting BIV-IB 2019-2020 (BIV - Interne Beheersing)

(2)
€16,44

10x verkocht

Dit document betreft een totaalsamenvatting van het vak BIV - Interne Beheersing (BIV - IB) op Nyenrode (2019-2020). Op basis van dit document heb ik mijn mondeling tentamen BIV-IB weten te behalen. Succes met de voorbereidingen!

Bekijk voorbeeld

Advanced Auditing - Totaalsamenvatting NV COS (2019)

(9)
€16,44

29x verkocht

Dit document betreft een totaalsamenvatting van de NV COS met betrekking tot het vak Advanced Auditing op Nyenrode (2019). Op basis van dit document heb ik mijn Mondeling tentamen weten te behalen. Succes met de voorbereidingen!

Bekijk voorbeeld

Externe verslaggeving 2018 - Samenvatting handboek RJ

(3)
€16,44

9x verkocht

Bijgaand ontvang je de samenvatting (2019) met betrekking tot alle behandelde onderwerpen van Externe Verslaggeving. Deze samenvatting dient ter voorbereiding op het mondeling tentamen voor de Master Accountancy. Per onderwerp zijn de vereiste elementen uitgewerkt (definitie, verwerking, waardering)...

Bekijk voorbeeld
Trilest

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€49,32   35,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen