Hoorcolleges + literatuur Inleiding Pedagogiek - €9,49   In winkelwagen

Bundel

Hoorcolleges + literatuur Inleiding Pedagogiek

De bundel bevat de gehele literatuur van het vak Inleiding Pedagogiek en daarbij ook alle hoorcolleges.

2 items

Hoorcolleges Inleiding Pedagogiek (2018-2019)

(0)
€6,49

Uitgebreide hoorcolleges van het vak Inleiding Pedagogiek. Voor het tentamen heb ik deze hoorcolleges geleerd samenvatting (zie andere advertentie) en heb daarmee een 7,9 gehaald.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 'Het Pedagogisch Quotiënt' van Alexander Minnaert, Henk lutje Spelberg en Hilda Amsing + artikelen

(1)
€4,49

2x verkocht

Samenvatting van het boek 'Het pedagogisch quotiënt' voor het vak Inleiding Pedagogiek. Voor het tentamen heb ik deze samenvatting én de hoorcolleges (die ik heb aangevuld met informatie uit het boek; zie andere advertentie) geleerd, waarmee ik een 7,9 heb gehaald op het tentamen.

Bekijk voorbeeld
marielleschouwenaar

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,98   9,49
  • (0)
  Toevoegen