Sociale Psychologie aantekeningen hoorcolleges + samenvatting boek - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Sociale Psychologie aantekeningen hoorcolleges + samenvatting boek

In deze bundel staan de aantekeningen van de hoorcolleges + een uitgebreide samenvatting van het gehele boek.

2 items

Samenvatting: Sociale Psychologie, boek: Social Psychology

(0)
€7,99

Samenvatting van alle hoofdstukken 3 keer Social Psychologie in Action (SPA) van het boek Social Psychologie - Compiled by Universiteit Utrecht. Eerste 3 hoofdstukken in het Engels, laatste 9 hoofdstukken in het Nederlands, 3x SPA in het Nederlands

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Sociale Psychologie; hoorcolleges

(0)
€3,49

Aantekeningen van de hoorcolleges van het vak Sociale Psychologie gegeven aan de Universiteit Utrecht in het studiejaar 2014-2015

Bekijk voorbeeld
JulietteVanAlphen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,48   10,49
  • (0)
  Toevoegen