Periode 1 MSc Beleid, Communicatie en Organisatie - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Periode 1 MSc Beleid, Communicatie en Organisatie

Deze bundel bevat samenvattingen voor Organization Sciences (7.5/10 gescoord) en samenvattingen voor Communicatie & Identiteit (8/10 gescoord).

2 items

Samenvatting Collegestof Organization Sciences 2018/2019 (7.5 voor tentamen)

(4)
€6,44

16x verkocht

Deze samenvatting bevat alle stof die in de college's zijn behandeld uitgebreid met ondersteuning vanuit de literatuur (het boek en de artikelen). Voor het tentamen heb ik een 7.5 gehaald.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Alle Artikelen Communicatie & Identiteit 2018 (8.0 gemiddeld gescoord)

(8)
€6,44

19x verkocht

Deze samenvatting bevat meerdere samenvattingen van alle artikelen die behandeld zijn in het vak Communicatie & Identiteit. Voor de eerste deeltoets had ik het hoogste cijfer van de klas (een 9,1) en uiteindelijk gemiddeld een 8.0.

Bekijk voorbeeld
danieldvd

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€12,88   10,49  16x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen