Samenvatting en practicum virologie - €16,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting en practicum virologie

Dit is een samenvatting die zowel aantekeningen uit de les als practica van het vak virologie uit 3e bachelor diergeneeskunde bevat. Gegeven door prof. van Reeth

2 items

Samenvatting Virologie

(0)
€15,49

Dit is een samenvatting van het vak virologie uit 3e Bachelor Diergeneeskunde en bevat de aantekeningen uit de les. Dit vak is gegeven door prof. van Reeth. Je kunt ook de bundel kopen waarbij je zowel de aantekeningen uit de les hebt als de practica.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: practicum bestand virologie

(0)
€3,49

Practicum deel van het vak virologie als aanvulling op de samenvatting, Dit vak is gegeven door prof. van Reeth.

Bekijk voorbeeld
kterbrug

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€18,98   16,49  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen