Bundel K4 (Omgevingsrecht: Milieu en Ruimte) - €7,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel K4 (Omgevingsrecht: Milieu en Ruimte)

Heb je stress voor het tentamen Omgevingsrecht: Milieu en Ruimte? Koop dan deze bundel! De bundel bestaat uit 2 uitgebreide samenvattingen van de vakken Omgevingsrecht Milieu en Omgevingsrecht Ruimte. Met deze samenvattingen ben je goed voorbereid op het tentamen! Voor dit tentamen heb ik een 8,4 gehaald, zonder herkansing. Veel succes met leren!

2 items

Omgevingsrecht Milieu samenvatting

(6)
€3,99

4x verkocht

Een uitgebreide samenvatting van het vak Omgevingsrecht Milieu in de K4. Voor het tentamen in combinatie met Omgevingsrecht Ruimte heb ik een 8,4 gehaald, zonder herkansing. De samenvatting is gemaakt aan de hand van de leerdoelen. Alle verplichte literatuur en jurisprudentie is erin verwerkt. Daar...

Bekijk voorbeeld

Omgevingsrecht Ruimte samenvatting

(3)
€3,99

2x verkocht

Een uitgebreide samenvatting van het vak Omgevingsrecht Ruimte in de K4. Voor het tentamen in combinatie met Omgevingsrecht Milieu heb ik een 8,4 gehaald, zonder herkansing. De samenvatting is gemaakt aan de hand van de leerdoelen. Alle verplichte literatuur en jurisprudentie is erin verwerkt. Daar...

Bekijk voorbeeld
veerku

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€7,98   7,49  5x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen