Samenvattingen RT, EC, MRI, RD, NG - €15,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen RT, EC, MRI, RD, NG

Dit zijn al mijn samenvattingen van periode 1 van radiotherapie, echografie, magnetic resonance imaging, radiologie en nucleaire geneeskunde. Alle stof die ik nodig had voor de tentamens van periode 1 zit in deze samenvatting verwerkt.

5 items

Samenvatting radiotherapie periode 1

(0)
€3,49

dit is een korte samenvatting van alle onderwerpen die ik belangrijk vond voor het tentamen van periode 1 radiotherapie.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Echografie periode 1

(0)
€4,49

Deze samenvatting gaat over de techniek in de echografie.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting MRI periode 1

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting over de echotijd en de repetitietijd.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting radiologie periode 1

(0)
€4,49

Dit is een samenvatting van alle stof die ik gebruikt heb voor het tentamen van periode 1 radiologie. Alle literatuur die voor periode 1 van belang was heb ik proberen te verwerken in deze samenvatting. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Nucleaire geneeskunde periode 1

(1)
€4,49

3x verkocht

Dit is een samenvatting van de stof van periode 1 voor nucleaire geneeskunde. er wordt vooral ingegaan op de techniek van de gammacamera. ook worden er artikelen samengevat van de NG USB stick. Het is een overzicht van de stof die in de zelfstudies aan bod is gekomen, een goede voorbereiding voor he...

Bekijk voorbeeld
noortjesloots

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€19,95   15,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen