Anatomie - €12,49   In winkelwagen

Bundel

Anatomie

Alle samenvattingen van Anatomie samen in een bundel.

8 items

Samenvatting anatomie zintuigen

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting van de anatomie van de zintuigen. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting anatomie zenuwstelsel

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting van de anatomie van het zenuwstelsel. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting anatomie hormonen

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting van de anatomie van de hormonen. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting anatomie afweer

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting van de anatomie van de afweer. Dit vak wordt gegeven aan paraveterinairen in het 2e jaar op het prinsentuincollege.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting anatomie ademhaling

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting voor de anatomie van het ademhalingsstelsel. Dit vak wordt gegeven aan 2e jaars paraveterinairen op het prinsentuin college.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting anatomie bloedsomloop

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting voor de Anatomie van de bloedsomloop. Dit vak wordt gegeven in leerjaar 2 van het prinsentuin college aan paraveterinairen. De onderwerpen die aan bod komen zijn: De bloedsomloop, het bloed en het circulatieapparaat.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Anatomie deel 1

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting van Anatomie, dit vak word gegeven aan paraveterinairen in het 2e leerjaar op het prinsentuin college. Deze onderwerpen komen aan bod: De huid, het spijsverteringsstelsel en het bewegingsapparaat.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Anatomie deel 2

(0)
€3,49

Dit is een samenvatting van Anatomie, dit vak word gegeven aan paraveterinairen in het 2e leerjaar op het prinsentuin college. Deze onderwerpen komen aan bod: Topografie, Skelet en Spieren, Afwijkingen van bewegingsapparaat en EHBO algemeen.

Bekijk voorbeeld
meikeheuvel

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€27,92   12,49
  • (0)
  Toevoegen