Bundel Inleiding in de Psychologie Jaar 1.1 Psychologie - €9,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel Inleiding in de Psychologie Jaar 1.1 Psychologie

In deze bundel zijn een erg complete samenvatting, oefenvragen en antwoorden op de opdrachten voor het vak Inleiding in de Psychologie van het eerste jaar psychologie te vinden. Alle antwoorden op de oefenvragen zijn makkelijk terug te vinden in de samenvatting en zijn daar verder uitgebreid.

4 items

Antwoorden Opdrachten Inleiding in de Psychologie Jaar 1.1 Psychologie

(0)
€2,99

Dit zijn de antwoorden op de opdrachten van het vak Inleiding in de Psychologie van het eerste jaar psychologie. De antwoorden zijn gebaseerd op het boek Psychological Science van Michael S. Gazzaniga en informatie uit de hoorcolleges.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Inleiding in de Psychologie Jaar 1.1 Psychologie

(0)
€6,49

Dit is een erg complete samenvatting voor het vak Inleiding in de Psychologie van het eerste jaar psychologie. De samenvatting is geschreven aan de hand van het boek Psychological Science van Michael S. Gazzaniga en de informatie uit de hoorcolleges. Door het leren aan de hand van deze samenvatting ...

Bekijk voorbeeld

Flashcards Introduction to Psychology Year 1.1 Psychology

(0)
€3,99

4x verkocht

Bevat 593 flashcards

Oefententamen Inleiding in de Psychologie Jaar 1.1 Psychologie

(0)
€3,99

Dit is het oefententamen uit het jaar 2019/2020 (inclusief antwoorden) voor het vak Inleiding in de Psychologie van het eerste jaar psychologie.

Bekijk voorbeeld
mandyrose

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€17,46   9,99
  • (0)
  Toevoegen