Begrijp onderwijs I - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Begrijp onderwijs I

In deze bundel vind je alles wat je nodig hebt voor het examen (be)grijp onderwijs I aan HoGent in januari 2020. Geleidelijk aan komt elk hoofdstuk erop, tegen december/ januari is de bundel compleet.

6 items

Samenvatting: 1. Maatschappelijk Bewustzijn

(0)
€2,99

in deze samenvatting vind je informatie over het maatschappelijk bewustzijn op 3 niveau's : het maatschappelijk bewustzijn via systeemdenken, het maatschappelijk bewustzijn via referentiekaders en het maatschappelijk bewustzijn via sociaal-cultureel bewustzijn. Ook geeft de samenvatting een duidelij...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 1.2 finaliteiten onderwijs

(0)
€3,49

In dit hoofdstuk vind je alles over de finaliteiten in het onderwijs, de hervorming van het onderwijs en de nieuwe leerplannen en eindtermen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2. onderwijsbeleid

(0)
€3,49

In deze samenvatting vind je een uitgebreide uiteenzetting over hoe het onderwijs is georganiseerd in België. Ter verduidelijking staan er ook vaak afbeeldingen en schema's bij. Het geeft een uitleg over het onderwijsbeleid op macro-, meso- en micro-niveau. Ook staat er alles in over de eindtermen,...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 3. Historische breuklijnen

(0)
€0

In dit hoofdstuk vind je een korte en bondige beschrijving van de 3 historische breuklijnen. Aangeraden is om dit hoofdstuk ook nog eens in de cursus na te lezen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 4. armoede

(0)
€2,99

In dit document vind je alles wat je moet kennen over het onderwerp 'armoede' voor het vak (be)grijp onderwijs aan HoGent

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 5. Superdiversiteit

(0)
€2,99

In deze samenvatting vind je alles over het onderwerp 'Superdiversiteit' voor het vak Begrijp onderwijs I. Alles wat je moet kennen voor dat vak, en dit onderwerp staat in deze samenvatting. Dit document bevat dus alles voor het examen (Be)grijp onderwijs I in januari aan HoGent.

Bekijk voorbeeld
thyrajanssens

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€15,95   6,99
  • (0)
  Toevoegen