Thema's maatschappijleer H2 + H4 - €4,99   In winkelwagen

Bundel

Thema's maatschappijleer H2 + H4

Samenvattingen: Rechtsstaat (H2) en Pluriforme samenleving (H4) Methode: Thema's Maatschappijleer (VWO) Uitgever: essener In deze samenvatting staat alles wat je moet weten in het kort. De samenvatting is wel gedetailleerd genoeg om het verhaal te begrijpen. Met enkel deze samenvatting is het zeker mogelijk om een dikke voldoende te halen.

2 items

Samenvatting: Rechtsstaat

(1)
€2,99

2x verkocht

Gedetailleerde samenvatting Rechtsstaat. Methode: Thema's Maatschappijleer (VWO) Uitgever: essener In deze samenvatting staat alles wat je moet weten in het kort. De samenvatting is wel gedetailleerd genoeg om het verhaal te begrijpen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Pluriforme samenleving

(0)
€2,99

Gedetailleerde samenvatting Pluriforme samenleving. Methode: Thema's Maatschappijleer (VWO) Uitgever: essener In deze samenvatting staat alles wat je moet weten in het kort. De samenvatting is wel gedetailleerd genoeg om het verhaal te begrijpen. Met enkel deze samenvatting is het zeker mogelijk om...

Bekijk voorbeeld
Maatschappijleer

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,98   4,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen