Scheikunde Chemie Overal 6 VWO Samenvatting H16, 17, 18 & 19 - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Scheikunde Chemie Overal 6 VWO Samenvatting H16, 17, 18 & 19

Samenvattingen van de hoofdstukken die in 6 VWO behandeld worden uit de Chemie overal boeken; H16, 17, 18 & 19

4 items

Scheikunde (Chemie Overal) 6VWO Hoofdstuk 17 Samenvatting 'Accu's en brandstofcellen'

(0)
€2,99

1x verkocht

Samenvatting van hoofdstuk 17: Accu's en brandstofcellen uit deel 6 van het boek Chemie Overal VWO. Alle begrippen worden duidelijk uitgelegd en alle belangrijke informatie uit het boek is verwerkt in de samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Scheikunde (Chemie Overal) 6VWO Hoofdstuk 18 Samenvatting 'Nieuwe Materialen'

(0)
€2,99

Samenvatting van hoofdstuk 18: Nieuwe materialen uit deel 6 van het boek Chemie Overal VWO. Alle begrippen worden duidelijk uitgelegd en alle belangrijke informatie uit het boek is verwerkt in de samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Scheikunde (Chemie Overal) 6VWO Hoofdstuk 19 Samenvatting 'Van grijze naar groene stroom'

(0)
€2,99

Samenvatting van hoofdstuk 19: Van grijze naar groene stroom uit deel 6 van het boek Chemie Overal VWO. Alle begrippen worden duidelijk uitgelegd en alle belangrijke informatie uit het boek is verwerkt in de samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Scheikunde (Chemie Overal) 6VWO Hoofdstuk 16 Samenvatting 'Buffers en enzymen'

(0)
€2,99

Samenvatting van hoofdstuk 16: Buffers en enzymen uit deel 6 van het boek Chemie Overal VWO. Alle begrippen worden duidelijk uitgelegd en alle belangrijke informatie uit het boek is verwerkt in de samenvatting.

Bekijk voorbeeld
annevos123

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,96   6,99
  • (0)
  Toevoegen