Blok 2.2 Statistiek Pedagogische wetenschappen rotterdam - €3,99   In winkelwagen

Bundel

Blok 2.2 Statistiek Pedagogische wetenschappen rotterdam

In deze bundel vind je de samenvattingen van de literatuur die tot nu toe behandeld is in de colleges en de bijeenkomsten. Dit komt uit de boeken van Moore, McCabe en Craig: introduction to the practice of statistics en uit het boek van Passer: research methods.

3 items

Samenvatting: blok 2.2 bijeenkomst 2 MMC H9

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van de literatuur die voor bijeenkomst 2 gelezen moet worden. Dit is hoofdstuk 9 van Moore, McGabe en Craig. Dit gaat over joint distributions en de chi-square test.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: blok 2.2 bijeenkomst 1 H8 MMC & H3 passer

(0)
€2,99

In deze samenvatting vind je de literatuur voor bijeenkomst 1 van blok 2.2 statistiek op de EUR van de studie pedagogische wetenschappen. Hierin wordt hoofdstuk 8 behandeld van introduction to the practice of statistics en hoofdstuk 3 van research methods.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: blok 2.2 bijeenkomst 3 MMC H2 & Passer H5

(0)
€2,99

in deze samenvatting vind je hoofdstuk 2 van Moore, McGabe en Craig en hoodstuk 5 van Passer. Dit is voor blok 2.2 van statistiek. Deze gaan beide over correlatie en regressie.

Bekijk voorbeeld
academischepabo

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,97   3,99
  • (0)
  Toevoegen