Bundel kwaliteitsonderzoek en powerpoint - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel kwaliteitsonderzoek en powerpoint

In deze bundel zit het kwaliteitsonderzoek over belevingsgerichte zorg en de powerpoint die ik heb gemaakt voor de presentatie die ik hierover moest geven.

2 items

Kwaliteitsonderzoek belevingsgerichte zorg

(1)
€5,99

4x verkocht

Tijdens de opleiding verpleegkundige moest ik in leerjaar 4 een kwaliteitsonderzoek maken op mijn stage. Ik heb mijn kwaliteitsonderzoek gedaan over belevingsgerichte zorg. Ik liep toen stage op een PG (psychogeriatrie) afdeling. Toen ik dit onderzoek ging maken kon ik online niet heel veel voorbeel...

Bekijk voorbeeld

Powerpoint kwaliteitsonderzoek belevingsgerichte zorg

(0)
€2,99

1x verkocht

Dit is de powerpoint die ik heb gemaakt voor de presentatie van mijn kwaliteitsonderzoek over belevingsgerichte zorg.

Bekijk voorbeeld
Kirstentje

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,98   6,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen