Microbiologie + Fysiologische regulatiesystemen VL4 2019 - 2020 samenvatting bundel - €8,49   In winkelwagen

Bundel

Microbiologie + Fysiologische regulatiesystemen VL4 2019 - 2020 samenvatting bundel

Alles wat je moet weten van de vakken Microbiologie en Fysiologische regulatiesystemen! Alle leerdoelen zijn beschreven met de informatie uit de hoorcolleges en powerpoints. Met deze bundel pak je gelijk 2 vakken, en dus 2 voldoendes!

2 items

Fysiologische regulatiesystemen samenvatting leerdoelen TLSC_FYSREG4V14 2019-2020

(0)
€5,49

Alles wat je moet weten van FysReg! Alle leerdoelen zijn beschreven met ondersteunende teksten uit de ppt's en hoorcollege's. Met deze samenvatting haal je sowieso een voldoende!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting microbiologie VL4 leerdoelen 2019-2020 TLSC-MB4V-17

(0)
€5,49

1x verkocht

Alle leerdoelen staan beschreven in dit document. De leerdoelen zijn onderbouwt met de informatie uit de PPts en aantekeningen uit de lessen.

Bekijk voorbeeld
ekobeii

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,98   8,49
  • (0)
  Toevoegen