Samenvattingen van alle problemen van blok 2.1 Biologische Determinanten op de EUR (pedagogische wetenschappen) - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen van alle problemen van blok 2.1 Biologische Determinanten op de EUR (pedagogische wetenschappen)

Uitgebreide en volledige samenvattingen van alle problemen (probleem 1 t/m 8) van blok 2.1 Biologische Determinanten op de EUR van het vak pedagogische wetenschappen (ook acpa en premaster). De samenvattingen zijn uitgebreid beschreven en de tekst wordt veelal verduidelijkt door afbeeldingen. Zelf een 8.3 mee behaald op de toets.

8 items

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 8

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 8 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 7

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 7 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 6

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 6 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 5

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 5 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 4

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 4 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 3

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 3 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 2

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 2 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2.1 Biologische Determinanten probleem 1

(0)
€2,99

Uitgebreide en volledige samenvatting van probleem 1 van blok 2.1 (Biologische Determinanten) op de Erasmus Universiteit voor het vak Pedagogische wetenschappen.

Bekijk voorbeeld
irisnoelle

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€23,92   6,99
  • (0)
  Toevoegen