Bundel Methodologie 1 Jaar 1.1 Psychologie - €9,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel Methodologie 1 Jaar 1.1 Psychologie

In deze bundel zijn een erg complete samenvatting, oefenvragen en de eindopdracht voor het vak Methodologie 1 van het eerste jaar psychologie te vinden. Voor de eindopdracht heb ik een 7,9 gehaald en voor het tentamen een 6,6. Alle antwoorden op de oefenvragen zijn makkelijk terug te vinden in de samenvatting en zijn daar verder uitgebreid.

4 items

Flashcards Research Methods 1 Year 1.1 Psychology

(0)
€3,99

1x verkocht

Bevat 195 flashcards

Samenvatting Methodologie 1 Jaar 1.1 Psychologie

(2)
€6,49

4x verkocht

Dit is een erg complete samenvatting voor het vak Methodologie 1 van het eerste jaar psychologie. De samenvatting is geschreven aan de hand van het boek Research Methods in Psychology van Beth Morling, de Statistics Syllabus van Sander Los en informatie uit de hoorcolleges. Door het leren aan de han...

Bekijk voorbeeld

Eindopdracht Methodologie 1 Jaar 1.1 Psychologie

(3)
€5,49

10x verkocht

Dit is de eindopdracht voor het vak Methodologie 1 van het eerste jaar psychologie. De eindopdracht is een onderzoeksraport. Het onderzoeksraport is geschreven aan de hand van de APA-richtlijnen. Voor deze opdracht heb ik een 7.9 gekregen.

Bekijk voorbeeld

Oefententamen Methodologie 1 Jaar 1.1 Psychologie

(0)
€3,99

Dit is het oefententamen uit het jaar 2019/2020 (inclusief antwoorden) voor het vak Methodologie 1 van het eerste jaar psychologie.

Bekijk voorbeeld
mandyrose

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€19,96   9,99  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen