Bundel leerjaar 2 pedagogiek - €12,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel leerjaar 2 pedagogiek

4 samenvattingen van leerjaar 2 pedagogiek. Een stuk goedkoper dan als je ze per stuk koopt. Alle college’s, boeken én powerpoints verwerkt in duidelijke samenvattingen en heldere uitleg. Alles wat je moet weten voor het halen van je tentamens!

4 items

Samenvatting periode 1 leerjaar 2 (boeken, colleges en powerpoints erin verwerkt)

(3)
€5,99

4x verkocht

In de samenvatting vind je een uitgebreide maar makkelijke beschrijving van de stof die je moet beheersen voor de toets van periode 1 leerjaar 2. De stof is compact geformuleerd met heldere voorbeelden en/of illustraties voor de duidelijkheid.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting periode 2 leerjaar 2 (boeken, colleges en powerpoints erin verwerkt)

(2)
€5,99

7x verkocht

In de heldere samenvatting vind je een uitgebreide maar makkelijke beschrijving van alle stof die je moet beheersen voor de toets van periode 2 leerjaar 2. De stof is compact geformuleerd met heldere voorbeelden en/of illustraties voor de duidelijkheid. Tips voor de toets zijn verwerkt in de samenva...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting periode 3 leerjaar 2 (boeken, colleges en powerpoints erin verwerkt)

(3)
€6,49

7x verkocht

In de heldere samenvatting vind je een uitgebreide maar makkelijke beschrijving van alle stof die je moet beheersen voor de toets van 2.3. De stof is compact geformuleerd met heldere voorbeelden en/of illustraties voor de duidelijkheid. Tips voor de toets (!!) zijn verwerkt in de samenvattingen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting periode 4 leerjaar 2 (boeken, colleges en powerpoints erin verwerkt)

(8)
€6,49

18x verkocht

In de heldere samenvatting vind je een uitgebreide maar makkelijke beschrijving van alle stof die je moet beheersen voor de toets van 2.4. De stof is compact met heldere voorbeelden en/of illustraties voor de duidelijkheid. Tips voor de toets (!!) zijn verwerkt in de samenvattingen. Inclusief gesort...

Bekijk voorbeeld
amberhuntjens

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€24,96   12,99
  • (0)
  Toevoegen