Samenvattingen Management accounting 1 en 2 - €8,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen Management accounting 1 en 2

Samenvatting over het gehele boek; Management accounting berekenen, beslissen, beheersen van Wim Koetzier.

2 items

Samenvatting Management accounting 2, HBO finance & control (voorheen BE) jaar 4

(1)
€4,99

6x verkocht

Samenvatting van het vak Management accounting 2 voor de opleiding HBO Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie). Samenvatting gaat over het boek; Management accounting berekenen, beslissen, beheersen

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Management accounting H1 t/m H9 (Bedrijfseconomie jaar 3)

(1)
€4,99

13x verkocht

Samenvatting van het vak Management accounting. Deze samenvatting gaat over het boek: Management accounting berekenen, beslissen, beheersen.

Bekijk voorbeeld
shayennexu

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   8,99  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen