master fiscaliteit bundel - €12,49   In winkelwagen

Bundel

master fiscaliteit bundel

vennootschapsbelasting en grondbeginselen van de fiscaliteit en fiscale procedure

2 items

Examen tweede zit 2018 Grondige studie vennootschapsbelasting en Belgisch boekhoudrecht

(0)
€10,48

2x verkocht

Examen ( antwoorden) tweede zit 2018 van het vak 'Grondige studie vennootschapsbelasting en Belgisch boekhoudrecht' gegeven door Prof. dr. Jan Verhoeye in de richting 'master handelswetenschappen: afstudeerrichting fiscaliteit'. Behaald resultaat: 16/20.

Bekijk voorbeeld

Examen tweede zit 2018 Grondbeginselen van de fiscaliteit en fiscale procedure

(2)
€10,48

7x verkocht

Examen ( antwoorden) tweede zit 2018 van het vak 'Grondbeginselen van de fiscaliteit en fiscale procedure' gegeven door Prof. dr. Mark Delanote in de richting 'master handelswetenschappen: afstudeerrichting fiscaliteit'. Behaalde cijfer: 16/20.

Bekijk voorbeeld
thierryplaisier

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€20,96   12,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen