Beroepsproducten jaar 1 Business Studies 2018-2019 - €16,49   In winkelwagen

Bundel

Beroepsproducten jaar 1 Business Studies 2018-2019

Een bundel van alle projecten bij elkaar van jaar 1. De verslagen zijn extra uitgebreid en met veel aandacht in elkaar gezet, dat is ook de reden dat er mooie cijfers zijn gegeven voor de projecten

7 items

Beroepsproduct logistiek concept

(0)
€5,49

Het beroepsproduct logistiek concept is echt lastig, maar we hebben wel een mooi cijfer weten te halen om precies te zijn een 7,9. we hebben veel hulp gehad van de docent met het beroepsproduct, dus alles wat er in staat is goedgekeurd door de docent van logistiek.

Bekijk voorbeeld

Financiële Rapportages OE10 cijfer 10

(1)
€7,49

3x verkocht

In dit verslag is heel veel bloed zweet en tranen gaan zitten. Ten eerste is het een heel lastig project en ten tweede wilde we er een mooi cijfer voor halen.

Bekijk voorbeeld

Reflectie motivatie onderzoek

(0)
€3,49

reflectie voor het motivatie onderzoek. Dit reflectie verslag is even iets anders dan een ander reflectie verslag. deze is volgens het beoordelingsformulier gemaakt

Bekijk voorbeeld

beroepsproduct 3 motivatie onderzoek cijfer 8,3

(0)
€6,49

1x verkocht

Groot beroepsproduct van meer dan 150 pagina's, waar veel tijd en moeite in is gestopt. Voor het beroeps product zijn verschillende bedrijven bezocht. Het beroepsproduct is bijna gelijk aan het beoordelingsformulier van Inholland. Wil je dus nog een hoger cijfer halen dan een 8,3 hou dan dit verslag...

Bekijk voorbeeld

Excel sheet gegevens onderzoek. Beroepsproduct marktonderzoek koopproces

(0)
€2,99

Excel sheet gegevens onderzoek. Hoort bij beroepsproduct marktonderzoek koopproces

Bekijk voorbeeld

Reflectie verslag beroepsproduct marktonderzoek koopproces

(0)
€2,99

Reflectie verslag hoort bij het beroepsproduct marktonderzoek koopproces

Bekijk voorbeeld

Beroepsproduct Marktonderzoek Koopproces

(0)
€6,49

Het eerste beroepsproduct van jaar 1 Business Studies Inholland. Mooi verslag neergezet voor de eerste samenwerking met mijn studie genoten.

Bekijk voorbeeld
edwinboonstra

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€35,43   16,49
  • (0)
  Toevoegen