Belastingrecht voor bachelors en masters H1/3/4/5/7 - €5,48   In winkelwagen

Bundel

Belastingrecht voor bachelors en masters H1/3/4/5/7

Belastingrecht voor bachelors en masters. Ik heb met deze samenvattingen een 7 en een 8 behaald voor het vak inkomstenbelasting. De samenvattingen zijn ook los verkrijgbaar.

2 items

Samenvatting: Belastingrecht voor bachelors en masters H4 (IBW)

(0)
€2,99

samenvatting van het boek belastingrecht voor bachelors en masters. Een duidelijke en structurele samenvatting van hoofdstuk 4

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Belastingrecht voor bachelors en masters H1/3/5/7 (IBA)

(2)
€3,98

8x verkocht

Uitgebreide samenvatting van belastingrecht voor bachelors en masters 2018/2019 (maar ook prima te gebruiken voor editie 2019/2020). Ik heb deze samenvatting gemaakt in mijn eerste jaar accountancy en heb er een 8 mee gehaald. bevat: H1: Algemene inleiding H3: Raamwerk Wet IB H5: Box 1: belastbaar i...

Bekijk voorbeeld
flor123

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,48   5,48
  • (0)
  Toevoegen