Samenvatting kennistoets 1.2 + oefentoets - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting kennistoets 1.2 + oefentoets

Alles van kennistoets 1.2 van HBO-V G&T, inclusief oefentoets met vragen uit de toets.

2 items

Oefentoets Kennistoets 1.2 HBO-V G&T

(0)
€2,99

1x verkocht

Bevat 45 flashcards

Samenvatting: HBO-V G&T Kennistoets 1.2 GP

(2)
€3,99

6x verkocht

Alle stof voor kennistoets 1.2 (Kennistoets 1.2. Gezondheid & Preventie (G&P) (46037)). Met deze samenvatting heb ik een voldoende gehaald! Wil je iets apart of heb je een andere vraag, stuur een persoonlijk berichtje! Ook is er een oefentoets beschikbaar met echte vragen uit de toets.

Bekijk voorbeeld
NinaScholten4

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,49   6,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen