Hoorcollegestof + Samenvatting Literatuur A&S 2 - €9,49   In winkelwagen

Bundel

Hoorcollegestof + Samenvatting Literatuur A&S 2

Dit zijn mijn aantekeningen van de hoorcolleges en mijn samenvattingen van de literatuur. Mijn interpretatie van de stof!

3 items

Summary of the Literature from A&S 2

(1)
€5,99

8x verkocht

Ik heb de volgende artikelen samengevat: Power (H3 en H4), Harvey (H2 en H5), Clark (1986), Baert (2011), Rapee (2018), Rey (2015), Alden (2004), Hames (2013), en Hudson (2009)

Bekijk voorbeeld

Hoorcollegestof Angst- en Stemmingsstoornissen deeltentamen 2

(4)
€5,99

11x verkocht

Dit zijn mijn aantekeningen van de hoorcolleges van het vak Angst- en Stemmingsstoornissen, voor het eerste deeltentamen. Mijn interpretatie!

Bekijk voorbeeld

Overzichtscollege A&S deeltentamen 2

(1)
€0

12x verkocht

Dit zijn mijn aantekeningen van het overzichtscollege van Angst- en Stemmingsstoornissen, voor deeltentamen 2.

Bekijk voorbeeld
psychmeisje

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,49   9,49  13x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen